Pink.rs

'JA TI NISAM ONA!' Maja nastavila da BESNI na Cara, a onda se umešao i Miki, pa dodatno POTPALIO VATRU! (VIDEO)

Pre 2 sata | Komentari (0)

Maja Marinković poletela je za Filipom Carem ka sobni za rehabilitaciju, pa nastavila raspravu, u koju se ubacio i Miki Đuričić.

Pink.rs

ZABORAVILI NA SUKOBE! Car zgrabio Maju i častio je STRASTVENIM POLJUPCIMA! (VIDEO)

Pre 2 sata | Komentari (0)

Maja Marinković vratila seu Belu kuću i otišla pravo u spavaću sobu gde je bio Filip Car. On ju je odmah prigrlio i izneo iz sobe, a onda su se bacili na garnituru i počeli da razmenjuju nežnosti pred svima.

Pink.rs

BESNA KAO RIS! Tara ne može da se oporavi nakon što ju je Mateja optužio da je OTUĐILA poklon koji su Anđela i on dobili! (VIDEO)

Pre 2 sata | Komentari (0)

Tara Simov je došla ogorčena u pušionicu i oplela po Mateji Matijeviću zbog toga što ju je sa Anđelom Đuričić otpužio da mu je otuđila poklon koji su dobili od podrške.

Pink.rs

POČELO JE! Maja uletela u spavaću sobu i počela da PROVOCIRA Dalilu! (VIDEO)

Pre 2 sata | Komentari (0)

Maja Marinković potrčala je u spavaću sobu, pa otišla u deo gde spava Dalila Dragojević i počela da skače i ćaska sa zadrugarima.

Pink.rs

AKO MOGU DA JOJ OLAKŠAM, URADIĆU TO: Dejan se jadao Petru i Đokiću da ga niko ne razume, pa priznao o čemu bi pričao sa Dalilom! (VIDEO)

Pre 2 sata | Komentari (0)

Dejan Dragojević je nakon karambola na "Mićinoj igri istine" izašao ispred Bele kuće, gde se Petru Vasiću jadao kako ga niko ne razume.

Pink.rs

OLOŠ SI, ALI SI BAR DOBAR ČOVEK: Nakon suočavanja sa Dragojevića, Sandra Rešić poručila Caru da je na NJEGOVOJ STRANI! (VIDEO)

Pre 3 sata | Komentari (0)

Nakon što je priznala da je razočarana u Dejana Dragojevića, zbog toga što je tražio Lepom Mići da štiti Dalilu Dragojević od napada zadrugara, Sandra Rešić se obratila Filipu Caru u pušionici.

Pink.rs

HAOS! Maja dobacila Dalili dok se svađala sa Luksom, Car ODBRANIO bivšu devojku i žestoko PONIZIO Marinkovićevu! (VIDEO)

Pre 3 sata | Komentari (0)

Maja Marinković dobacila je u toku rasprave Dalile Dragojević i Saleta Luksa, a Filip Car poludeo je zbog toga.

Pink.rs

OPŠTI HAOS! Veliki šef poslao NAGRADU zadrugarima, oni poleteli da se RAZGRABE! (VIDEO)

Pre 3 sata | Komentari (0)

Kao i svake nedelje, Veliki šef nagradio ja zadrugare zarad učestovanja u "Igri istine" koju organizuje Lepi Mića.

Pink.rs

'REKAO SAM DA SE NE PONAŠAŠ KAO KLOŠARKA!' Car doveo Maju do LUDILA zbog BRANJENJA Dalile, Marinkovićeva napravila HAOS i GAĐALA GA VOĆEM! (VIDEO)

Pre 3 sata | Komentari (0)

Maja Marinković i Filip Car nastavili su da se svađaju zbog Dalile Dragojević.

Pink.rs

BILO MI JE PREDIVNO: Magdaleni se ostvario ŽIVOTNI SAN tokom trajanja Zadruge 5, priznala zbog čega nijedan momak nije osvojio njeno SRCE (VIDEO)

Pre 3 sata | Komentari (0)

Magdalena Milinčić je večeras napustila "Zadrugu", nakon što je u igri izgubila od Filipa Cara. U studiju ju je sačekala tetka Nataša, a voditeljka Dušica Jakovljević sa njom obavila intervju.

NAJGLEDANIJE