Informer.rs Informer.rs

Po povratku iz Urgentnog u novu ulogu! Miljana Kulić dobila emisiju na Pinku, naziv projekta morate čuti (VIDEO)

Po povratku iz Urgentnog u novu ulogu! Miljana Kulić dobila emisiju na Pinku, naziv projekta morate čuti (VIDEO)

Foto: Informer.rs

Rijaliti učesnica izrazila je želju da se oproba i u ulozi prezenterke.

Miljana Kulić, kako je Informer prvi pisao, završila je u Urgentnom centru, a nakon što je pregledana od strane lekara, vraćena je u "Elitu 7".

Odmah po njenom dolasku, Veliki šef poslao je pismo u kojem je saopšteno da Nišlijka dobija svoju emisiju na televiziji Pink, i to u okviru rijaliti programa.

- Draga "Elito 7", Miljana je izrazila želju da se emituje njena emisija, s tim u vezi, vreme je da počne "Radio-Mikseta". Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Podsetimo, Miljana Kulić poznata je po svom humoru, te ne čudi što će gledaoci odsad imati priliku da je gledaju i u ovoj voditeljke.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Informer.rs

VAŠI KOMENTARI:

nesa

26.04.2024 u 20:24h

OVA ELITA I TETA MILICA JE BRUKA I SRAMOTA SRBIJE I EVROPE !!!!!!!! OLOSI PA STANITE VISE !!!!! MILJANA KOJA HODA NA GLAVI RADI STA HOCE , SPOMINJE PRODUKCIJU SVAKI DAN , PRETI VODITELJIMA , NAPUSAVA MILANA VODITELJA , NE POSTUJE NI JEDNO PRAVILO ,DOLAZI ,ODLAZI, KRADE ZADRUGARE DOK DRUGI SEDE U EMISIJI , PIJE SVAKI DAN I ONDA NAPADA SVE ZADRUGARE , IZAZIVA , PROVOCIRA I GLE KUR*CA DOBILA EMISIJU ???? OLOSI RASPALI MITROVICI , PRODUKCIJO , SUGAVO DRVCE !!!!!!

Nada

26.04.2024 u 19:37h

bravo za komentar

Tina

26.04.2024 u 18:44h

Sad je poznat pobednik Elite! Molim velikog šefa, dajte joj obećano prvo mesto i kao dodatnu nagradu izvedite bolesnu Miljanu da je više ne gledamo. Vodite je u vaše pozorište, ljudi ce placati ulaznice da je gledaju. Doduše to pozorište još uvek ne radi, a kadace ne zna se? Mikica jeglavna zvezda, tako da samo odabrani mogu uživati u njenim vokalnim mogućnostima. Kratak je put od Laze Lazarevića do prvaka drame i prvaka Elite.

NE PROPUSTITE