SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

PRVO OGLAŠAVANJE Dušice Jakovljević nakon hapšenja drugarice: Uspela da izusti samo jedno

PRVO OGLAŠAVANJE Dušice Jakovljević nakon hapšenja drugarice: Uspela da izusti samo jedno

Foto: SrbijaDanas.com

Voditeljka je imala prilike da u nekoliko navrata sarađuje sa atraktivnom Bosankom.

U zajedničkoj akciji SIPA-e, MUP-a KS i OSA-e BiH kodnog naziva "Black Tie 2" uhapšene su 23 osobe, a među njima i bosanska influenserka Adna Helić (29). Njoj su pripadnici SIPA-e čitav dan pretresali kozmetički salon i na kraju je uhapsili, piše "Hypebih.ba".

Helić je postala "poznata" kada je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako u naseljenom području, gde je ograničenje 60 kilometara na sat, vozi 108 km/h.

Ovim povodom portal Srbija Danas kontaktirao je Dušicu Jakovljević s obzirom da su se poznavale i imale prilike da sarađuju tokom boravka Jakovljevićeve u Sarajevu.

- Sa Adnom sam sarađivala dok sam boravila u Sarajevu, pratile smo se na Instagramu i ne znam o čemu se radi. Znam da je to jedna vredna mlada devojka, zaista imam lepo mišljenje o njoj - bila je jasna voditeljka.

Prijateljstvo sa voditeljkom Dušicom Jakovljević

-Poznato je da je Jakovljevićeva često boravila u Sarajevu. Ali osim posla, vreme je provodila i privatno sa uhapšenom Adnom Helić. Naime, ona je bila čest gost u istom salonu, koji su pretresali. Inače influenserka je jako dobra prijateljica sa Dušicom Jakovljević što svedoče njihove brojne zajedničke slike, ali i komentari podrške po društvenim mrežama koje upućuju jedna drugoj.

-"Ha, ha jesam li ti rekla da te obožavam? Stižem 4.1. u Sarajevo", napisala je Dušica na jednoj od objava uhapšene.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE