PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Sve je počelo PRE "ELITE!" Kačavenda i Sanjin delili KREVET pre ulaska u rijaliti, ove detalje javnost saznaje TEK SADA?

Sve je počelo PRE "ELITE!" Kačavenda i Sanjin delili KREVET pre ulaska u rijaliti, ove detalje javnost saznaje TEK SADA?

Foto: PulsOnline.rs

Odnos Sanjina Horvata i Milene Kačavende ne prestaje da intrigira mnoge od njihovog ulaska u Elitu. Međutim, malo ko zna da je njihovo zbližavanje počelo ranije.

Prvi put su viđeni zajedno kada su stigli u karantin, a zanimljivo je bilo da su njih dvoje i bili zajedno u sobi u karantinu.

Od ulaska u Eltiu njih dvoje se ne razdvajaju, a Sanjin je u par navrata i napravio ljubomornu scenu jer je Milena izabrala Nemanju Gačića za omiljenog kada je bila vođa.

Svi su primetili da Sanjin ima emocije prema kumi, a on to ne želi da prizna sebi već par dana unazad želi da pobegne iz Elite, ali mu Milena to ne dozvoljava.

Inače, Sanjin je ušao kao zauzet muškarac i prvih nekoliko dana je pozdravljao svoju devojku, a onda se više fokusirao na druženje sa Kačavendom. Ovo mu je teško palo, s obzirom da je shvatio da iskušenje tek sledi.

Da li će izdržati i ostati lojalan, ostaje da ispratimo u narednom periodu.

Podsetimo, Milena Kačavenda i Sanjin Horvat već neko vreme privlače pažnju mnogih, a zadrugari čekaju da svakog trena ozvaniče da između njih postoji nešto više, što se sada i dogodilo.

Pink.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE