PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Bojan Tomović nakon par dana DISKVALIFIKOVAN iz rijalitija - SCENA sa pevačicom obeležila SEZONU: "Propala, zaboravljena!"

Bojan Tomović nakon par dana DISKVALIFIKOVAN iz rijalitija - SCENA sa pevačicom obeležila SEZONU: "Propala, zaboravljena!"

Foto: PulsOnline.rs

Pevač čiji se hitovi i danas orno pevaju na slavljima, Bojan Tomović, bio je učesnik nekadašnjeg rijaliti formata "Farma", odakle je diskvalifikovan jer je pokušao da se fizički obračuna s koleginicom Zoricom Marković.

On je tada naseo na provokaciju pevačice koja ga je nazvala lajavcem, te je poleteo sa ciljem da se sukobi sa njom, a farmeri su ga odmah sprečili.

Nakon što je uradio zabranjeno, produkcija je odlučila da mu zbog takvog ponašanja više nije mesto u rijalitiju.

Ubrzo nakon, Bojan Tomović izjavio je da je to ono što je dugo čekao:

- Iskreno, jedva sam dočekao da izađem iz onog pakla. Bili ste u pravu svi koji ste me savetovali da ne ulazim na ovu "Farmu" jer je tamo toliko negativne energije da je to strašno. Ne dozvoljavam nikome da me vređa i da mi ukalja obraz, a naročito ne neke propale i zaboravljene pevaljke. Naravno da nisam hteo ni da pljunem Zoricu Marković, a kamoli da je udarim. Pa nisam ja ona, to je njen nivo, ona je Staniju udarila na "Farmi" pre dve godine. Hteo sam upravo suprotno - da je toliko isprovociram da nasrne ona na mene da bi je izbacili - poručio je Bojan.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE