Espreso.rs Espreso.rs

ŽELJKO MITROVIĆ GASI ZADRUGU, ALI ĆE SE FINALE ODRŽATI: Otkriven i DATUM

ŽELJKO MITROVIĆ GASI ZADRUGU, ALI ĆE SE FINALE ODRŽATI: Otkriven i DATUM

Foto: Espreso.rs

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović napisao je na svom Instagram profilu da najduže za 10 dana ukida rijaliti "Zadruga".

Kako tvrdi izvor, finale "Zadruge" regularno će se održati 8. juna, a gledaoci će glasati za svog favorita.

- Mitrović gasi "Zadrugu", ali će se finale održati. Osmog juna fanovi rijalitija će izabrati svog favorita koji će kao glavnu nagradu od produkcije dobiti novac - tvrdi izvor za "Blic".

Da podsetimo, vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović na svom Instagram profilu obratio se pratiocima i obrazložio svoju odluku o gašenju rijalitija "Zadruga".

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program "Zadruga". Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

Inače rijaliti program "Zadruga" imao je šest sezona, a pobednici su dobijali nagradu od 150.000 evra. Koncept je bio takav da su kamere u svakoj sezoni devet meseci pratile život učesnika u Beloj kući.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: Espreso.rs

VAŠI KOMENTARI:

NMNM

26.05.2023 u 14:33h

NAPOLJE SA FOLIRANTIMA , NASILNICIMA I NEMORALNIM OLOSIMA !!!!! NAPOLJE BEZ FINALA !!!!!!!!! JEDINO ANA CURISIC PRETRPERA PAKAO I FIZICKO I PSIHICKO NASILJE OD ROBIJASA ZVEKONJE (ZVEKNUT U GLAVU ) I KORUPIRANA PRODUKCIJA I VELIKA SEFICA SVE TO NASILJE DOZVOLILI I PRAVILI SE LUDI !!!

BRAVO ICA

26.05.2023 u 14:25h

SVE OLOS DO OLOSA , NASILNIK DO NASILNIKA , KURV*A DO KURV*E !!! NAPOLJE SA SVIMA , NETREBA NAV VASE FINALE !!!!! GONITE GAMAD KUCI !!!!!! NISU ZASLUZILI FINALE !!! NAPOLJEEEEE SA LUZERIMA !!!!!!!!

ICA

26.05.2023 u 12:29h

OPOZICIJA NETREBA DOZVOLITI DA SE ODRŽI FINALE. TREBAJU UĆI I POLOMITI IM KOSTI SVIMA JEDINO POŠTEDITI NECU PECU I ANU ČURČIĆ.

Xys

26.05.2023 u 08:22h

Da nije bilo ovakvih učesnika i ovoliko nasilja i nemorala ne bi morao da ukida zadrugu.Nekima je tolerisano nasilje.Bili su povlašćeni i mogli su da rade šta hoće. Zbog svega toga treba ukinuti zadrugu.

BRAVO ANTE ZA KAKO VASOMENTAR.

26.05.2023 u 07:47h

PODGUZNA MUVA. ČIM KAŽE VUČIĆ POSLUŠNOST JE TU. 🤣

NE PROPUSTITE