PulsOnline.rs PulsOnline.rs

O-ho! Evo ŠTA je Anđela Đuričić ŠAPNULA Marku Đedoviću misleći da se neće saznati...

O-ho! Evo ŠTA je Anđela Đuričić ŠAPNULA Marku Đedoviću misleći da se neće saznati...

Foto: PulsOnline.rs

Kako je, po odlasku voditelja Milana Miloševića, nekadašnji zadrugar Marko Đedović preuzeo na sebe ulogu da razgovara sa učesnicima šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" sada ponovo boravi na imanju u Šimanovcima jednom nedeljno.

Marko je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, podelio svoje impresije o zadrugarima, ali i otkrio šta mu je jednom prilikom šapnula Anđela Đuričić.

- Od ovih dešavanja sada najinteresantniji su mi Kulići. Cela situacija sa njima. Posle njih idu Zvezdan (prim.aut. Slavnić) i Anđela, gledao sam šta rade na žurci. Bilo mi je sumnjivo kako se Aleksandra (prim.aut. Nikolić) i Zvezdan posmatraju, ne znam šta će tu biti - istakao je Đedović.

- Anđela je meni priznala da nikad nikoga nije volela kao Zvezdana, tako da se do kraja tek očekuje haos. Biće tu svašta. Cara (prim.aut. Filipa) i njegov harem i da ne pominjem. Uvek su interesantni - dodao je voditelj.

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Zlata

23.01.2023 u 19:31h

Bila ona sa više njih samo od svih je dobila nogu jer iritira sa kričavim glasom a puno i laže.

Zlata

23.01.2023 u 19:19h

Anđels skim je bila svaki ju ostavip jet je iritantna, sada će raditi šta god zvezdan želi, ona je velika lažljivica neznam dali će zvezdan ju moći ulorit kad nspada kog stigne to zlo je u njoj.

NE PROPUSTITE