Republika.rs

DEJAN U ZAGRLJAJU DRUGE ŽENE: Oglasila se Biljana Dragojević, a David ne krije sreću! (FOTO)

DEJAN U ZAGRLJAJU DRUGE ŽENE: Oglasila se Biljana Dragojević, a David ne krije sreću! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Dejan Dragojević je grlio pevačicu Tinu Ivanović, a njegova majka, Biljana Dragojević, nije krila sreću povodom ove situacije.

Dejan Dragojević je na početku žurke povodom srpske Nove godine bio među najveselijima, a posebnu pažnju je poklonio pevačici Tini Ivanović, koju je grlio sve vreme.

Povodom ovoga je njegova majka, Biljana Dragojević, podelila sliku na svom Instagram nalogu Dejana sa pevačicom, a oglasio se i njegov brat David Dragojević.

- Idemoooo Dejoooo - napisala je Biljana, a David je komentarisao niz ljubavnih emotikona.

Podsetimo, Dejan je napustio Zadrugu nakon ponoći jer je iz ljubomore opet naudio sebi. Naime, zadrugar je uzeo čašu koju je našao na stolu, pa je njom sebi rasekao glavu, a zadrugari su skočili i počeli da vrište kao nikad do sada.

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Nada

14.01.2022 u 14:23h

Ima Tina takvu budaletinu kuci.. tipa Cara i debeloustog Dejana. Sljam deponije.

Djoka

14.01.2022 u 14:12h

Dejan nije pod libelu, sklonite ga od ove vestice, ispraznjen skroz, moze uraditi svasta sebi i drugima, kad covek ostane bez energije, nezna sta radi, najcesce podigne ruku na sebe, SPASITE DEJANA OD SOTONJE DUDLE, ona njega frustrira jer je zlo, zlo zlo, smrdljivo isfolirano zlo, aaDejan je majku ostavio i brata zbog zlo, nije svestan sta radi,, potenciram, SPASITE GA, ONA NJEGA POTPUNO ISPRAZNI I RADI STA HOCE, Ubice se sam, SACUVAJTE DEJANA,!!!!

NE PROPUSTITE