Republika.rs

DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Prevezen hitno u BOLNICU!

DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Prevezen hitno u BOLNICU!

Foto: Republika.rs

Dejan Dragojević je nakon tuče sa Filipom Carem hitno napustio imanje jer je bio sav u krvi.

Nastao je opšti haos u Zadruzi između Filipa Cara i Dejana Dragojevića, u kojoj je Dejan izvukao deblji kraj.

Dejan je nakon što ga je Filip Car udario bio sav krvav, a nakon obračuna je hitno izveden iz Zadruge kako bi otišao u bolnicu na lečenje.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video snimku.

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Crno vino

14.01.2022 u 01:30h

DUDLA KRIVA EMINU JOJ POKVARENU JEBEM ,JEBACICA PRELJUBNICA SEPACKA ,PARDON SUPACKA ,STA ONA ZNA KAD JE DOSLA IZ SELA PIZDICA GDE JOJ TETA LIJA POSTU DONOSI A NAROD BABETINE JE OBLACE I HRANE ,DEJU POTURCILA OMADJIJALA JADAN NE ZNA KO JE I KAKO SE ZOVE NI VERE NI OBRAZA ,NAPITAK KURVE EMINE ,HUSE I HODJE DELUJE 💩💩💉

Stolle

14.01.2022 u 01:21h

Ja ne znam kako ovaj Dejan ne moze da shvati da ga Dalila vise ne voli! Nije mu kriv ni Car ni bi,o koji drugi vec jedino je ,rivica u njemu! Ni jedna zena ne voli mlakonju i onaj covek koji je gusi i stalno joj visi za vratom! Dejan je najgori muskarac bez karaktera i bez muskosti! I kad bi se Dalila jos jebala sa bilo kim on bi joj oprostio! Jos da napomenem nije njega Car udario vec je sam sebe flasom lupio po onoj ludoj tintari!

Sara .

14.01.2022 u 00:35h

NAPOLJE TA BELOSVETSKA KURVETINA ..DNO DNA .

Lily ,

14.01.2022 u 00:29h

Ovo je sve kurvetina zakuhala zajedno sa Matorom.Napila se ko kucka , em je alkoholicarka em drogasica kao sto joj je i mati.Za Dejana bi bilo najbolje da se nevraca u zadrugu i da bude konacno sa svojom porodicom.Zadrugo evo sto ste trazili to ste i dobili , krv je pala jos vam samo fali necija glava ali i za to ce se pobrinuti ovo dvoje mafijasa , Car i Dudla . Pitanje je vremena.

Mrr

14.01.2022 u 00:19h

Sramota da ovo gledamo zar je ovo rialiti črkalo se do zadnjeg dok ne padne krv sramota za PINK

Crno vino

14.01.2022 u 00:19h

DALILA I MATORA ZAKUHALE ,CAR NIJE UOPSTE KRIV SVE DUDLINO MASLO SRAM KURVETINU BILO ,DOK NEPADNE MRTVA GLAVA ONA SE DEJANA PROCI NECE .CINI EMININE I HUSINE SA HODJOM DELUJU SMRADOVI. DRAGOJEVICI VODITE DEJANA KUCI NEDAJTE DA BUDE SA VESTICOM ZLOM DUDLOM VIDITE STA RADI ,SVE ONA ZAKUHALA SA MATOROM OKO PIVA 🐴🐖💉

NE PROPUSTITE