SrbijaDanas.com

DEJAN PRIZNAO DA JE POGREŠIO, MIRI SE SA DALILOM: Dragojevići poništavaju RAZVOD BRAKA, jedan potez ih odao?

Dalila i Dejan Dragojević prethodnih dana se sve češće slažu u izjavama, da li je to jedan od dokaza da će doći do pomirenja?

DEJAN PRIZNAO DA JE POGREŠIO, MIRI SE SA DALILOM: Dragojevići poništavaju RAZVOD BRAKA, jedan potez ih odao?

Foto: SrbijaDanas.com

Dalila i Dejan Dragojević prethodnih dana se sve češće slažu u izjavama, da li je to jedan od dokaza da će doći do pomirenja?

Dejan Dragojević je u toku sastanka za crnim stolom otvorio dušu i pred milionskim auditorijumom priznao sve svoje greške koje je učinio tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 5". Svi su ga pomno slušali, a onda se čak ubacila i njegova bivša supruga Dalila Dragojević, koja ga je podržala u njegovom govoru.

- Ja sam bio na početku naoštren, gledao sam na sve kao ljude koji nemaju srce, da ne postoje prijatelji, da postoje samo dvostruki aršini- počeo je Dejan, pa nastavio:

- Kada te vide na dnu, ovi ljudi ponude te hranom. Negde sam shvatio da sam pogrešno bitisao kroz rijaliti, za sebe bih dao glas da mogu, da sam ostao u onom gasu. U ovom periodu bi bilo suludo da bilo koga drugog navedem za najzlonamernije. Filip, Dalila i Irma su to bili za mene. Sve što je žena mogla da uradi posle pet godina ni zbog čega, zarad gubljenja vremena i zadovoljavanja strasti koje su jedva obuzdali, stvorila je nešto što nije bilo potrebe za tim. Njeno ophođenje bilo je loše. Ja sam morao da pokažem osećanja, ali to nije bila moja zla namera prema njima. Kako su govorili, šta su radili, to je bila njihova zla namera - komentarisao je Dejan.

- Istina - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Rami

28.11.2021 u 19:52h

Ne blatite Dekija

Stolle

28.11.2021 u 02:45h

Crno vino Nemoj da lazes nije Emina izjavljivala da je Dejan klanjyo u dzamiji samo je decko ispostovao te muslimanske obicaje kad ode nekom komsiji ili poznaniku na sahranu! To sto neki anonimusi zele da malo slave blacenjem Dekija to je druga stvar!

Crno vino

28.11.2021 u 01:31h

Mora se Damir pomiriti ,treba krmku Husi srbin klanjati ,izjavi veceras mama kurvetina Emina da je klanjao pet puta na dan fujjjj Damire Dragojevicu sram te bilo obruka porodicu ,upogani je sa klanjanjem ,idi krsti se jebo sve svoje u usta fujjj gade 💩💩🦃🦃

amerika

27.11.2021 u 22:20h

Takvi su Dragojevici, zar se ne secate Davida, covek nista napolju nije radio, a ziveo na visokoj nozi, jer je Ana zaradjivala kao prostitutka, njemu je to sve bilo normalno samo pare da dolaze, a takav je i Dejan, neradnik ko mu brat, ko ce biti sa Dalilom nije vazno, vazne su pare, dva nevidjena olosa...

amerika

27.11.2021 u 22:15h

Zato sto je ovo bio dogovor jos pre ulaska u zadrugu, samo nisu racunali vezu Dalile i Cara, sada treba svi da ih pljuju...

Emko

27.11.2021 u 21:05h

Pa ovo je samo budalastinja da su pametni novinari da hin uniste da se zabiju u crnu zemlju od srama

Tina

27.11.2021 u 19:17h

Da li ce se pomiriti ili ne? Zar David nije puštao Anu na Sorajine rođendane u inostranstvo. Zar Janjuš nije oprostio Maji Corbu. Koliko ima muževa i žena koji znaju da su prevareni, cak i sa kim pa žive i dalje zajedno. Zapravo tvrde da im je to ojacalo brak. Zato ne cudite se nicemu, cudite se svojoj naivnosti.

Spomenka

27.11.2021 u 18:07h

On ako ovo oprosti, to je budala koju svet nepamti

Stolle

27.11.2021 u 18:04h

Uzice! Kakav crni dogovor! Koji bi muskarac odnosno muz dozvolio da mu zena spava sa drugim muskarcem radi novca koji nije bas izvestan?

Uzice

27.11.2021 u 17:31h

Pa oni su prevarili narod sve je to dogovor njihov. Pa narode opametite se negledajte budalastine i prevarante

Niko

27.11.2021 u 17:27h

Kakvo crno pomirenje cemu vaki naslov

NE PROPUSTITE