SrbijaDanas.com

HITNO HOSPITALIZOVAN! KRIMINALCI OPKOLILI KUĆU PORODICE KULIĆ U NIŠU: Siniša od stresa završio u bolnici

Nakon tuče Miljane i Tare, Miroslava je odlučila da stvari uzme u svoje ruke.

HITNO HOSPITALIZOVAN! KRIMINALCI OPKOLILI KUĆU PORODICE KULIĆ U NIŠU: Siniša od stresa završio u bolnici

Foto: SrbijaDanas.com

Nakon tuče Miljane i Tare, Miroslava je odlučila da stvari uzme u svoje ruke.

Kako pišu mediji, u porodici Kulić odigrala se prava drama, nakon što je majka Tare Simov, Miroslava poslala kriminalce na njihovu kućnu adresu u Nišu. Kako prenose mediji, nakon žestokog okršaja Tare i Miljane Kulić, tokom koje je najpoznatija Nišlinka počupala pramen kose Simovljevoj iz glave, ona je odlučila da se obračuna sa Kulićima.

Izvor prepričava kako je sve prošlo, te da su Marija i Siniša Kulić uplašeni za bezbednost njihovih ćerki i unuka Željka. Marija je pretila da će Taru spakovati u zatvor, Miroslava je preuzela stvar u svoje ruke.

- Marija i Siniša su uplašeni za svoju bezbednost, a još više za svoje ćerke. Naime, čuli su kako je Miroslava poslala neke kriminalce koji ih vrebaju. Stigle su im i neke preteće poruke, mada na to su navikli od kada su deo rijalitija. Razmišljali su da li da slučaj prijave policiji, ali nemaju dokaze da je to uradila Tarina majka. Siniša je zbog stresa završio u bolnici i zdravstveno stanje mu se dosta pogoršalo - kaže izvor.

- Nikako se ne osećam, kod doktora sam, ne mogu sad da razgovaram.

- Nemam reči, utihnula sam. Moja ćerka je loše, spasite je od ludaka, pomozite joj! Ostala je bez kose, ranjena je. Smilujte se! Jako se loše osećam, ne mogu više da pričam - rekla je Tarina majka odmah nakon incidenta, dok Kulići sumnjaju da im preteće poruke šalje upravo ona.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

ARMIJA BH

28.11.2021 u 14:01h

KAKVA BOLESNICA OVA LUDA MAMA ???? SALJITE AGRESIVNU TARAGUZU U LAZU A NE U ZADRUGU !!! TARA JE TA KOJA NASRCE NA ZADRUGARE , ODBRANI TI OSTALI NAROD OD LUDE TARE !!!!!

TARA LUCIFERKA

28.11.2021 u 12:37h

MAJKA ALKOS..KLOSARKA

NE PROPUSTITE